Allround projectmanager met affiniteit of achtergrond in de techniek

Team

Bij FME zijn we ambitieus en ondernemend! Nederland is een van de meest innovatieve landen in de wereld. Dat is in belangrijke mate de verdienste van de technologische industrie. FME zet zich in voor deze ondernemers en daar zijn we trots op. Wij willen mét en vóór onze leden het verschil maken op het gebied van innovaties, verduurzaming en veranderingen op de arbeidsmarkt.

Met een team van 150 gepassioneerde professionals, willen wij iedereen laten ervaren dat technologie de wereld beter maakt. Vanuit groei en inclusie. Onze kracht zit in onze passie en gedrevenheid. We verbinden, vernieuwen en ondernemen.

Ons team van projectmanagers is verantwoordelijk voor de uitvoering van (innovatie)projecten voor FME en de branches die bij FME zijn aangesloten.

Wat ga jij doen?

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het initiëren en realiseren van en uitvoering geven aan projecten binnen een of meer brancheorganisaties, de transitieprogramma’s of andere teams van FME.

Je bouwt bijvoorbeeld een platform op waar kennis en informatie kan worden gedeeld voor een specifieke branche, of je ondersteunt de vereniging Infrarood bij het in de mark zetten van infraroodverwarming als erkende standaard 'verwarmingsoplossing' voor gebouwen.

Als projectmanager ben jij degene die de verbinding legt tussen de bedrijven, de projecten initieert en commissies of werkgroepen begeleidt.

Het realiseren van organisatorische, kwalitatieve en financiële doelen conform vastgestelde jaarplannen en begrotingen is een belangrijk onderdeel van je functie. Het opbouwen en onderhouden van een netwerk van relevante externe stakeholders is daarbij cruciaal.

Kijk maar eens op onze website om te zien bij welke projecten, maatschappelijke transities en branches FME betrokken is!

Wat bieden wij je?

Een organisatie en team groot genoeg om het verschil te kunnen maken. En klein genoeg om iedereen te kennen en te ervaren dat wat jij doet ook echt bijdraagt aan het succes van FME.

Wij werken aan projecten in multidisciplinaire teams waarin de projectmanagers een belangrijke (inhoudelijke) rol spelen. Dat betekent dat je naast eigen expertise ook veel leert van je collega specialisten. Van vernieuwing op de arbeidsmarkt tot innovatie op het gebied van waterstof.

Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. We hebben van de coronapandemie geleerd dat 'echt' contact met collega’s, elkaar zien bij het koffiezetapparaat of gewoon even face to face sparren tijdens meetings heel belangrijk is. Desalniettemin hebben we ook gezien dat sommige werkzaamheden veel efficiënter vanuit huis kunnen worden gedaan. Dat maakt dat wij in de toekomst gaan voor een hybride vorm van werken. Dit wil zeggen dat we circa 60% vanuit huis gaan werken en 40% op kantoor. Voor deze hybride vorm bieden wij een aantrekkelijke thuiswerkregeling. Verder beschikken wij over een goede pensioenregeling en over 40 vakantiedagen op fulltime basis.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstarter, energieke ondernemende, proactieve projectmanager met uitstekende communicatieve vaardigheden. Een spin in het web met een helicopterview. Je kan samen met stakeholders inhoudelijk een plan maken en zorgen dat dit ook wordt gerealiseerd. Je beweegt je gemakkelijk op het snijvlak van de kennisinstellingen, belangenorganisaties en het bedrijfsleven.

Functie-eisen

  • Afgeronde hbo-wo-opleiding met minimaal 2-5 jaar werkervaring
  • Ervaring met het begeleiden van projecten binnen een technologische omgeving en/of ervaren op het gebied van stakeholdersmanagement binnen het technische domein.

Belangstelling?

Stuur je sollicitatie met motivatie naar joyce.keizer@fme.nl. Ook wanneer je eerst meer informatie over deze vacature wilt, kun je bij haar terecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.