HR Consultant Compensation & Benefits

Team

Bij FME zijn we ambitieus en ondernemend! Nederland is een van de meest innovatieve landen in de wereld. Dat is in belangrijke mate de verdienste van de technologische industrie. FME zet zich in voor deze ondernemers en daar zijn we trots op. Wij willen mét en vóór onze leden het verschil maken op het gebied van innovaties, verduurzaming en veranderingen op de arbeidsmarkt.

Met een team van 150 gepassioneerde professionals, willen wij iedereen laten ervaren dat technologie de wereld beter maakt. Vanuit groei en inclusie. Onze kracht zit in onze passie en gedrevenheid. We verbinden, vernieuwen en ondernemen. 

Ons team van HR-consultants valt binnen de adviesgroep van FME. Het HR-team is een divers team en bestaat uit 12 betrokken adviseurs met een mooie mix van ervaring, leeftijd en achtergrond. 

Wat ga jij doen?

Als HR Consultant Compensation & Benefits werk je op projecten, zowel in teamverband als zelfstandig en afwisselend op locatie bij de opdrachtgever, vanuit huis of op één van onze kantoren. De focus van de rol ligt op het werken op projecten op het gebied van belonen. Denk hierbij aan het ontwikkelen of moderniseren van beloningsbeleid, het benchmarken van functies en structuren en harmonisaties van arbeidsvoorwaarden bij onze leden. Voor het afsluiten van de CAO Metalektro kan er ook een beroep op je expertise worden gedaan. Daarnaast neem je deel aan andere interessante HR-projecten op het gebied van onder andere functiewaardering, performance management en reorganisaties en is er alle ruimte om uit te groeien tot een specialist op één van deze gebieden. Voor de projecten op functiewaardering word je volledig opgeleid tot specialist op het gebied van ISF. 

Werkzaamheden

 • Organiseren, ontwikkelen, begeleiden en uitvoeren van HR-adviestrajecten bij en voor klanten;
 • Onderhouden van klantcontacten en het signaleren van kansen voor nieuwe opdrachten;
 • Actualiseren en verder versterken van de huidige dienstverlening;
 • Uitvoeren van vakgerichte trainingen en workshops op het vakgebied (indien geïnteresseerd);
 • Up-to-date houden van kennis en ontwikkelingen op eigen vakgebied en dit weten te vertalen naar dienstverlening;
 • Het (mede) realiseren van de overeengekomen (financiële) doelstellingen

Wat bieden wij je?

Een organisatie en team groot genoeg om het verschil te kunnen maken. En klein genoeg om iedereen te kennen en te ervaren dat wat jij doet ook echt bijdraagt aan het succes van FME.

Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. We hebben van de coronapandemie geleerd dat 'echt' contact met collega’s, elkaar zien bij het koffiezetapparaat of gewoon even face to face sparren tijdens meetings heel belangrijk is. Desalniettemin hebben we ook gezien dat sommige werkzaamheden veel efficiënter vanuit huis kunnen worden gedaan. Dat maakt dat wij in de toekomst gaan voor een hybride vorm van werken. Dit wil zeggen dat we circa 60% vanuit huis gaan werken en 40% op kantoor. Voor deze hybride vorm bieden wij een aantrekkelijke thuiswerkregeling. Verder beschikken wij over een goede pensioenregeling en over 40 vakantiedagen op fulltime basis. 

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op hbo-/academisch niveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen het HR-vakgebied. Daarin heb je bij voorkeur ervaring en kennis in beloningsprojecten.
 • De bereidheid om flexibel bij klanten op locatie te werken is een vereiste. Je werkgebied is heel Nederland.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Belangstelling?

Stuur je sollicitatie met motivatie naar joyce.keizer@fme.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.