arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Philips Lighting heet nu voortaan Signify

17 mei 2018
Philips

Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, heeft haar nieuwe bedrijfsnaam bekendgemaakt na de wijziging van de statuten van het bedrijf waarbij de naam is veranderd van Philips Lighting N.V. in Signify N.V.

De naam Signify representeert dat licht steeds relevanter wordt, verbindt en betekenis geeft. Licht wordt meer en meer een nieuwe intelligente taal. Met onze innovaties ontsluiten we de enorme mogelijkheden die licht biedt om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst. Dit past in onze rijke historie van meer dan 125 jaar en in de behoeften van een nieuw en internationaal bedrijf met als doel wereldleider in connected LED-verlichtingssystemen, software en services. 

Eric Rondolat, CEO Signify: "De keuze voor onze nieuwe bedrijfsnaam is afkomstig van de manier waarop licht een intelligente taal is geworden die informatie kan geven en overbrengen. Het is de vertaling van onze strategische visie om het buitengewone potentieel van licht te ontsluiten voor een beter verlicht leven en een duurzame wereld."

>
Sluiten