arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Reis met ons mee op ROUTE 77

10 februari 2017
Personeel

ROUTE 77 is de reis die A. de Jong Groep heeft doorgemaakt van 1877 tot nu. Ter gelegenheid hiervan is een jubileummagazine gemaakt: een reisgids langs steden, belangrijke jaartallen en diverse mijlpalen. Want hoewel we in 1877 zijn vertrokken, is anno nu het einddoel van dit familiebedrijf nog lang niet in zicht!

A. de Jong Groep is uitgegroeid van een rederij en scheepsbouwer in de beginjaren tot een grote en gewaardeerde partner in de gebouwgebonden klimaattechniek en een wereldspeler op het gebied van industrial combustion technology. Maar we staan niet stil, we trekken verder. Zo onderzoekt onze Research & Development-afdeling bijvoorbeeld innovatieve technieken voor de verwerking van biomassa om het milieu nog verder te ontzien en werkt onze HR-afdeling aan de implementatie van duurzame inzetbaarheid op het gebied van personeel. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het nieuwe pad dat we volgen.

Reis met ons mee op ROUTE 77

Ontdek in het jubileummagazine de waarden van dit vier generaties oude familiebedrijf, lees over de gedreven medewerkers die elke dag meebouwen aan de organisatie, lach om de mislukte uitvindingen, vergaap je aan de historische beelden, fantaseer mee over de De Jong Academy en leer de steden kennen die een belangrijke rol hebben gespeeld in ons rijke verleden. Als de wegen die wij bewandelden vol raakten, sloegen we nieuwe paden in om te overleven. Het bedrijf reïncarneerde zich keer op keer. Dat zullen wij blijven doen. De toekomst is nu. 

Route 77
Sluiten