arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Romit B.V. lanceert nieuwe website

8 november 2018
Romit

Met trots presenteert Romit B.V. uit Dedemsvaart zijn nieuwe bedrijfswebsite. De lancering van de nieuwe website is in lijn met de veranderingen in de huisstijl van Romit eerder dit jaar en de naamswijziging van moederbedrijf RPflow (voorheen Rollepaal Groep).

"Wij willen dat onze website ons innovatieve karakter, kwaliteit en service uitstraalt. Dit hebben we met deze nieuwe website weten te bewerkstelligen." De nieuwe website van Romit is in hetzelfde format ontwikkeld als de websites van zusterbedrijven Rollepaal en Hoppmann om samen de corporate identity van RPflow uit te stralen. Gedurende de komende maanden zal ook zusterbedrijf Ramix een nieuwe website lanceren, evenals een nieuwe corporate website voor moederbedrijf RPflow.

RPflow is een internationaal actieve groep van bedrijven met het hoofdkantoor in Dedemsvaart. RPflow bestaat uit Rollepaal, Romit, Ramix en Hoppmann. Deze gespecialiseerde bedrijven opereren zelfstandig op eigen markten en exporteren producten wereldwijd vanuit de eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en India.

Romit is een full-service leverancier van bewerkte machineonderdelen en complete producten voor klanten in verschillende markten. Rollepaal is een wereldwijde leverancier van pijp-extrusie-apparatuur voor PVC-, PVC-O- en PO-buizen. Ramix levert eersteklas spuitgietmatrijzen voor hoogwaardige buisfittingen en pijp gerelateerde producten en Hoppmann is een toonaangevende internationale leverancier van hoogwaardige automatiseringstechnologie.

Sluiten