arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Samenwerking centraal bij installatiebedrijven A. de Jong Groep

29 juli 2016

Een goede samenwerking, op basis van wederzijds vertrouwen, is een essentieel uitgangspunt voor de installatiebedrijven van A. de Jong Groep. Zo wordt er intern gewerkt met vaste projectteams en vindt er steeds meer integratie plaats tussen de drie vestigingen. Daarnaast staat de samenwerking met opdrachtgevers, leveranciers en samenwerkingspartners centraal bij De Jong.

Directeur Beheer & Onderhoud, Jan-Willem Nowee: “Wij willen onze klanten zo goed mogelijk leren kennen, zodat wij precies weten wat de wensen en eisen zijn voor het binnenklimaat. Zo kunnen we werken aan de beste klimaatoplossing, eventueel in samenwerking met partners in de elektrotechniek en de bouw. Goede samenwerking, optimale dienstverlening en persoonlijk contact, vormen dan ook de basis van onze klantrelaties.’’

>

Meer dan een W-installateur alleen

Een mooi voorbeeld is de nieuwe samenwerking met Yulius. Yulius is een mensgerichte GGZ-instelling met meer dan 19.000 cliënten. A. de Jong Installatietechniek neemt, in samenwerking met partner Alewijnse, voor Yulius ruim 40 gebouwen in beheer, waarin wordt meegedacht over energiebesparende maatregelen om verduurzaming te realiseren.“Het gebeurt vaker dat wij buiten het technische contract om, extra afspraken maken met de opdrachtgever naar aanleiding van specifieke wensen. Zo ook met Yulius”, vertelt Arthur Fonkert, Projectleider Beheer & Onderhoud. ‘’Zo moet er tijdens de werkzaamheden rekening worden gehouden met de speciale omgang met de cliënten. Dit maakt de samenwerking uniek en laat zien dat wij meer dan een technische dienstverlener alleen zijn. Wij zijn een partner voor onze klanten.”

Yulius

Ook Yulius is tevreden over het verloop van de samenwerking met A. de Jong Installatietechniek. Projectleider Onderhoud van Yulius, Bart van Rijsbergen: “Wij hebben bij de aanbesteding voor De Jong gekozen, omdat we er van begin af aan al een goed gevoel bij hadden. De systemen van Alewijnse en De Jong sluiten goed op elkaar aan en er is veel persoonlijk contact. Dit is essentieel in onze business. Daarnaast blijft De Jong zich verder ontwikkelen en innoveren, wat ook voor ons een belangrijk aspect is. A. de Jong Installatietechniek is meer dan alleen een W-installateur van ons, maar een samenwerkingspartner waarin wederzijds vertrouwen een belangrijke rol speelt.”

Sluiten