arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Spierings Mobile Cranes wint titel 'Klant van het jaar 2018'

12 februari 2019
Enginia

Deze titel verdient Spierings Mobile Cranes door de intensieve en positieve samenwerking met Enginia tijdens de implementatie van Teamcenter.

7 februari, Bladel – Na een rondleiding bij KSE Process Technology, de winnaar van 2017, heeft Enginia tijdens een netwerkdiner met de genomineerden, voor de derde keer de 'Klant van het jaar' prijs uitgereikt. Spierings Mobile Cranes, uitvinder en marktleider van de mobiele torenkraan, won de award van 2018.

De winnaar is….

Afgelopen donderdag 7 februari bracht Enginia deze selectie van maakbedrijven bij elkaar op een netwerkbijeenkomst. Voorafgaand hieraan mochten de genomineerden een kijkje achter de schermen nemen bij KSE Process Technology, de winnaar van 2017. Na de rondleiding werd de avond voortgezet met een netwerkdiner in een nabij gelegen restaurant. Hier werd gesproken over de successen van 2018 en de uitdagingen waarmee de aanwezige organisaties in deze steeds digitaal wordende wereld, geconfronteerd worden. Aan het einde van de avond werd de winnaar, Spierings Mobile Cranes, bekend gemaakt. Ivo Kolman, Managing Director van Spierings Mobile Cranes, nam samen met twee collega’s de award en bijbehorende prijs in ontvangst.

“Spierings Mobile Cranes is typisch een klant die digitalisering omarmt en er serieus mee om gaat. Zij maken al sinds 2003 gebruik van Solid Edge. Door hun groei merkt Spierings dat het beschikbaar maken van productinformatie essentieel is om de productie en assemblage efficiënt te laten werken. Daarnaast kunnen we met Teamcenter het bedrijf helpen stappen te maken in stuklijstbeheer en configuratie management. Kortom bij uitstek een innoverend bedrijf dat de titel van Enginia’s 'Klant van het jaar' verdiend heeft", aldus Paul Hörchner, Directeur Enginia.

“Na een zorgvuldig selectieproces heeft Spierings Mobile Cranes de keuze gemaakt voor Teamcenter. Deze keuze is gemaakt op basis van de huidige en toekomstige verwachtingen van Spierings. Daarnaast is de relatie met Enginia belangrijk geweest voor de keuze; het is een intensief traject waarbij ook een aantal complexe vraagstukken niet uit de weg gegaan moeten worden", aldus Ivo Kolman, Managing Director van Spierings Mobile Cranes. “We zijn inmiddels ‘live’ met de eerste fase en dat is bijzonder snel en prettig verlopen. Dat bevestigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt."

Spierings

De ‘Klant van het jaar’ prijs

“Door de levering van PLM software en onze dienstverlening komen wij in contact met de top van innovatieve bedrijven uit de maakindustrie. Wij zijn de spil in een netwerk van bedrijven die allemaal met dezelfde uitdagingen worstelen: Smart Industry, Digitalisering en Smart Working. Middels onze evenementen, waaronder deze award uitreiking, brengen wij deze bedrijven met elkaar in contact en kunnen zij ervaringen uitwisselen en van elkaar leren."

“Wij kijken terug op een zinvolle bijeenkomst waarbij opnieuw duidelijk werd dat onze klanten van elkaars ervaringen kunnen leren en dat ook graag doen tijdens dit soort bijeenkomsten. We blijven onze klanten stimuleren om te innoveren. Dus ook in 2019 komen onze meest innovatieve klanten weer in aanmerking voor de Enginia Customer Award", aldus Paul Hörchner, Directeur Enginia.

Over Spierings Mobile Cranes

Spierings Mobile Cranes heeft zich sinds 1987 ontwikkeld tot marktleider op het gebied van mobiele torenkranen. Een internationaal bedrijf waarbij meer dan 1.000 kranen hun weg vonden in Europa, Azië en Afrika.  Klanten zijn enthousiast; niet alleen omdat Spierings een topproduct levert, maar ook vanwege de uitstekende after sales service. Ontwikkeling en productie vinden plaats in de moderne fabriek te Oss. 

Over Enginia

Enginia creëert bij bedrijven in de maakindustrie ruimte voor snellere en betere innovatie. Dit doen we door de prestaties van engineers, productieteams en het bedrijf te optimaliseren. Via onze businessunits SoftwareDetachering en Engineering bieden we passende automatisering, de juiste professionals en direct toepasbare antwoorden op complexe engineeringproblemen. Enginia is Siemens PLM Solution Partner (sinds 1997), FME Smart Industry-ambassadeur en Microsoft Silver Partner.

Via onze business unit Software biedt Enginia PLM-softwareoplossingen voor de maakindustrie. Onze CAD-, CAM-, CAE-, PLM-oplossingen en onze Rapid Start implementaties zullen de efficiëntie en effectiviteit van productontwikkeling en productie verhogen. Enginia creëert ruimte voor innovatie bij toonaangevende Nederlandse productiebedrijven.

Sluiten