arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Studiebeurs uitgereikt door Damen Shipyards Group

29 september 2016
Foto's: Netherlands Maritime Technology

Op 15 september 2016 vonden de pitches van een drietal geselecteerde kandidaten van de mbo-4 opleiding Werktuigbouwkunde van Scalda Vlissingen plaats bij Damen Shiprepair & Conversion in Schiedam. De beurs, bestaande uit twee jaar collegegeld en ambassadeurschap van de Topsector Water, is toegekend aan Tim Plansoen. Hester van Doesburg, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie, reikte de studiebeurs aangeboden door Damen Shipyards Group uit.

De ochtend werd afgesloten met een uitleg van Martijn Deijl, Corporate Recruiter Damen Shiprepair & Conversion, en een boeiende rondleiding over de werf, waar het op dat moment een drukte van belang was met vijf schepen.

Studiebeurzen Water

De maritieme sector heeft behoefte aan ambitieuze en talentvolle technici en ervaart vaak dat het lastig is om technische vacatures in te vullen. Dit zal in de toekomst alleen maar lastiger worden. Topsector Water wil een bijdrage leveren aan een oplossing en bundelt de krachten van werkgevers uit de water-, delta- en maritieme technologie door de uitreiking van Studiebeurzen Water.

Met de studiebeurzen laten werkgevers in de watersector zien dat zij willen investeren in de toekomst. Hierdoor verbetert het imago van wateropleidingen, waardoor meer jongeren starten met een watergerelateerde opleiding en ook meer afgestudeerde professionals in de sector aan de slag willen.

Lees meer over Damen Shipyards Group
Damen Shipyards Group

Foto's: Netherlands Maritime Technology

Sluiten