arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Ultimaker opent kantoor in Azië-Pacific en vergroot wereldwijde activiteit

23 juli 2018
Ultimaker

Ultimaker heeft in Singapore een nieuw kantoor geopend om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar Ultimaker 3D-printers in de APAC-regio. Benjamin Tan, voormalig Channel Director bij Dassault Systèmes, is benoemd tot Vice President Asia Pacific bij Ultimaker in Singapore. ­­Ultimaker is in zeven jaar uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider met de meest krachtige, professionele en toegankelijke desktop 3D-printers.

Jos Burger, CEO bij Ultimaker: “3D-printen wordt niet meer gebruikt voor alleen prototyping. Het is een betrouwbare en toegankelijke techniek die zorgt voor een revolutie in de productie-omgeving. Sterke business cases van toonaangevende bedrijven, zoals Volkswagen, Ford, Jabil, Decathlon en Bosch, tonen dit al aan. Al deze bedrijven maken gebruik van Ultimaker 3D-printers om slimmer te werken en innovatie te versnellen. We zien een toenemende vraag naar Ultimaker 3D-printers in de APAC-regio, zowel van grote multinationals als van innovatieve mkb’ers. Door een kantoor in Singapore te openen kunnen we deze vraag lokaal beter beantwoorden. Bovendien kunnen we ons huidige netwerk van salespartners in die regio beter ondersteunen in de uitvoering van onze missie: accelerating the world’s transition to local digital manufacturing.”

"3D-printen wordt niet meer gebruikt voor alleen prototyping. Het is een betrouwbare en toegankelijke techniek die zorgt voor een revolutie in de productie-omgeving."

Burger uit daarnaast zijn enthousiasme over de aanstelling van Benjamin Tan: “Ik ben erg blij met de komst van Benjamin Tan in Singapore. Zijn jarenlange ervaring en indrukwekkende netwerk in de industrie maken hem de juiste persoon voor deze rol.”

Steeds meer Interesse voor additive manufacturing in Azië-Pacific

Benjamin Tan, Vice President APAC bij Ultimaker, ziet een sterk potentieel voor de ontwikkeling van 3D-printingindustrie in de regio: “Er is steeds meer interesse voor additive manufacturing in Azië-Pacific. Het Wohlers Report voorspelt dat de regio klaar is om een aandeel van 30 procent van de wereldwijde 3D-printingmarkt te veroveren. We zullen onze inspanningen richten op multinationals en nauw met hen samenwerken om de supply chain te verbeteren. Het is niet alleen de perfecte afstemming tussen toegankelijke en betrouwbare hardware, software en materialen die Ultimaker onderscheidt van al haar concurrenten. De open en innovatieve geest van de medewerkers en het sterke netwerk van salespartners hebben er ook aan bijgedragen dat het bedrijf een wereldwijde leidende positie heeft bereikt. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van dit team.”

Nieuwe banen beschikbaar

De groei van Ultimaker zorgt ook voor veel nieuwe banen op de verschillende locaties in de wereld.

Ultimaker
Sluiten