arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Van afvalbak tot fietsenstalling

28 november 2016

Jan Kuipers Nunspeet heeft al decennia ervaring in de ontwikkeling, productie en plaatsing van straatmeubilair, fietsparkeersystemen, bedrijfsgebouwen, modulaire bouw, bruggen en beglazingsconstructies voor daken en gevels. De klanten van de organisatie zijn grote internationale vervoerbedrijven zoals ProRail, Deutsche Bahn en SNCF (Franse spoorwegen). Verder leveren zij aan overheden, bedrijven, scholen, instellingen en particulieren.

Grote kans dat je deze producten wel eens bent tegen gekomen. Zo produceert Jan Kuipers Nunspeet de afvalbakken die je op bijna elke straathoek kunt vinden en zijn zij verantwoordelijk voor de aanleg van blindengeleidesystemen op de stoep. Daarnaast ontwikkelde de organisatie veel producten voor ProRail, waaronder de NS-fietsenstallingen en het nieuwe meubilair voor op de stations. Afgelopen jaren realiseerde de organisatie hiernaast onder andere 11 bruggen voor de gemeente Zoetermeer.

Jan Kuipers Nunspeet ontwikkelde de dubbele fietsenstalling met inklapbaar systeem. Deze fietsenstalling wordt volledig geautomatiseerd geproduceerd door middel van een lasrobot. In onderstaande filmpje kun je zien hoe dit werkt.

>
Sluiten