arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Vanderlande Beste Werkgever categorie Profit > 1.000 medewerkers

5 oktober 2016
Vanderlande

Vanderlande is uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie profit-organisaties met meer dan 1.000 medewerkers. Vanderlande scoort met een 8 ruim boven de nummers twee en drie.

Vanderlande
CEO Govert Hamers van Vanderlande in een interview met het FD

Het geheim van goed werkgeverschap volgens Guido Heezen (oprichter van Effectory): “Succesvolle organisaties scoren aantoonbaar goed op bevlogenheid en betrokkenheid. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om een cultuur van vertrouwen te creëren. Medewerkers moeten ervan op aan kunnen dat er goed met hun belangen wordt omgegaan. Een duidelijke missie en inspirerend leiderschap zijn daarbij van groot belang.”

Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te vellen over goed werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek namen 313 organisaties, waaronder Vanderlande, deel en in totaal beoordeelden 224.567 medewerkers hun werkgever. Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Organisaties verdienen een positie op de ranglijst gebaseerd op gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers.

Bronnen: linkmagazine.nl, nu.nl, FD

Sluiten