arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Videotechnologie voor sportprofessionals

15 maart 2017

Video-analyse is een waardevol instrument in de professionele sport geworden. Hiermee kunnen coaches de teamprestaties analyseren, hun tactiek verbeteren en bepaalde situaties duidelijker uitleggen aan het team. Game On is een volledig geautomatiseerd, autonoom camerasysteem dat live video, draadloos beschikbaar maakt op het veld.

Met behulp van speciale camera’s, draadloze streaming en de nieuwste touchscreen-technologie, maakt Game On van elke sportlocatie een geavanceerde 3D-opname studio. Live videobeelden zijn onmiddellijk beschikbaar en er is geen personeel nodig om de camera te bedienen. Video-analisten kunnen zich concentreren op de analyse in plaats van de registratie. En met slechts een tablet in hun zak, kunnen coaches vrij rondlopen en gebruikmaken van de beelden wanneer ze maar willen, waar ze maar willen. De geavanceerde Game On videoplayer maakt het mogelijk om videofeedback daar toe te passen waar het daadwerkelijk nodig is. Op het veld. Een echte revelatie in realtime videotechnologie, voor de hele club.

>

Game On is:

  • Direct realtime video | Geavanceerde software zorgt voor opname, streaming en alles wat nodig is om videotechnologie gemakkelijk te maken en direct op het veld te kunnen gebruiken. 
  • Live tagging | Je kunt tijdens de opnames bepaalde situaties taggen die je later nog eens wilt bestuderen.
  • Direct feedback | Live herhalen, zoeken, zoomen, tekenen en schakelen tussen verschillende opnames. 

Game On is officieel partner van de CBV (Coaches Betaald Voetbal). 

Sluiten