arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Virtual Commissoning op de TechniShow

14 maart 2018

Maak eenvoudig concepten van complexe machines. Mechatronics Concept Designer (MCD) helpt je virtueel je machine in bedrijf te stellen, simuleert de doorvoer van je machine en koppelt CAD aan PLC.

Enginia automatiseert de hele product lifecycle met software voor ontwerp, validatie, productie en service. Wij presenteren op de TechniShow 2018 die aanstaande dinsdag van start gaat, de nieuwste software technologieën van Siemens PLM software, waaronder Mechatronics Concept Designer software. 

Met Mechatronics Concept Designer (MCD) richten we ons vooral op de laatste fase in machineontwikkeling, de inbedrijfstellingsfase. We kunnen nu een virtuele inbedrijfstelling (virtual commissioning) uitvoeren vóór de echte inbedrijfstelling. Door simulatie worden de uiteindelijke PLC programma’s gecombineerd met de digitale 3D CAD modellen die eerder in het engineeringproces zijn ontwikkeld.  

  • Simuleer machinelogica in 3D CAD
  • Gebruik 3D bewegingsanalyse als input voor PLC logic
  • Controleer PLC logic real time in 3D CAD

Ontdek hoe je eenvoudig concepten maakt van complexe machines. Mechatronics Concept Designer (MCD) simuleert de doorvoer van je machine en koppelt CAD aan PLC.

Sluiten