arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Volledige productieautomatisering met Multi System Integration

8 mei 2015

Voortman levert een volledig geïntegreerde oplossing genaamd 'Multi System Integration' (MSI). Elke Voortman machine wordt aangestuurd door zijn eigen geavanceerde VACAM software. Door het koppelen van de transportsystemen tussen de machines en de software op de machines, wordt virtueel één geïntegreerde productielijn gecreëerd, welke material handling en buffer management volledig automatiseert.

Verhoog je productiecapaciteit met Voortman Multi System Integration

>

Meerdere bewerkingen worden uitgevoerd op hetzelfde moment en zijn naadloos aan elkaar verbonden. De VACAM software kent alle exacte posities en afmetingen van de balken op de lijn. Met deze gegevens optimaliseert Multi System Integration met VACAM material handling en machine functies, verlaagt het de arbeidskosten en verhoogt het de efficiëntie van de gehele lijn.

Multi System Integration of MSI wordt gedemonstreerd in de video van Voortman hierboven met een realistisch scenario bestaande uit: een VSB2500 straalmachine, een V630 boormachine en een VB1050 zaagmachine met een korte stukken afvoersysteem.

Sluiten