arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Week van de Circulaire Economie van start

1 februari 2021
Circulair

Professionals organiseren van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021 een eigen evenement over de circulaire economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat bezoekers daarvan kunnen leren.

Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond.

Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie

FME en Koninklijke Metaalunie hebben het programma Circulaire Maakindustrie gestart. Op de website circulairemaakindustrie.nl krijg je een goed beeld van de kansen die circulair ondernemen de Nederlandse bedrijven in de maakindustrie biedt. 

In de Week van de Circulaire Economie (1-6 februari 2021) is het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie elke werkdag actief. Wil je deelnemen aan de webinars die worden georganiseerd? Het volledige programma kun je vinden op de website.

FME heeft een Actueel Dossier aangemaakt waarin je meer informatie over dit onderwerp kunt vinden en de best practices van onze leden kunt lezen rondom dit onderwerp.

Naar Actueel Dossier
Sluiten