arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Week van de mki

Week van de mki

Ga deze Week van de mki, van 4 tot en met 8 oktober, met ons en andere deelnemers in gesprek over boeien en binden in de techniek.

Bij onze mki-bedrijven is volop ruimte voor talent. Technici, ict’ers, bèta-geschoolden, maar zeker ook niet-technici kunnen hun hart ophalen en werken aan prachtige producten, slimme oplossingen en technologie die de wereld beter maakt. Maar de concurrentie is moordend.

  • Hoe verleidt jouw bedrijf (nieuw) talent?
  • Hoe positioneer je je bedrijf strategisch op de arbeidsmarkt?
  • Hoe betrek je je medewerkers bij de toekomst van je bedrijf?
  • Hoe stimuleer je ontwikkeling en toekomstbestendig gedrag? 

Deze vragen en mogelijke oplossingen staan centraal tijdens de Week van de mki. Met praktische sessies, veel inspiratie en voorbeelden uit de praktijk. Er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere mki-bedrijven. De ochtendprogramma's vinden digitaal plaats, de middagprogramma’s vinden plaats bij FME-bedrijven in de regio. 

Blokkenschema

Ochtend: kennissessies online

Tijdens de digitale ochtendsessies kun je op verschillende vlakken je kennis vergroten. Hoe kijkt de volgende generatie naar werken in de techniek? Hoe motiveer je 55-plussers? Hoe kun je zorgen voor flexibel werken in een productie-omgeving? En hoe kijken Tweede Kamerleden naar werken in techniek? Welke informatie geef jij aan ze mee?

Middag: inspiratiesessies bij mki-bedrijven

Tijdens de Week van de mki bezoeken we elke middag een ander lidbedrijf in de verschillende regio's. Hier word je geïnspireerd met voorbeelden uit de praktijk.

FME Advies gaat inhoudelijk in op hoe je gedrag ontwikkelt dat nodig is om je organisatie verder te brengen en toekomstbestendig te maken. Ga deze middag met ons en andere deelnemers in gesprek over het in beweging zetten van toekomstsbestendig gedrag bij medewerkers. 

Aan het einde van de dag volgt een rondleiding door het bedrijf en kun je aansluitend netwerken tijdens een borrel. De bedrijven die meedoen zijn Vekon, Parts on Demand, Strukton Worksphere, Varex Imaging en Bakker Repair + Services.

Jij komt toch ook?

We nodigen jou en je collega’s van harte uit voor één van de bijeenkomsten. Bekijk ook de flyer online.

Bekijk het volledige programma en meld je aan
Sluiten