arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

ZF Services Nederland B.V. - partner in driveline en chassis technologie

2 juli 2015

ZF Services Nederland B.V. vertegenwoordigt in Nederland ZF Friedrichshafen AG, de Duitse fabrikant van producten op het gebied van besturings-, aandrijf- en chassistechniek voor met name de automobielindustrie. ZF Friedrichshafen levert sinds 1915 diverse componenten aan de voertuigindustrie en is één van de top drie automotive leveranciers wereldwijd. Naast complete units levert de organisatie in Nederland ruil-, vervangingscomponenten, onderdelen en reparatieservice – ook bij de klant op locatie – voor vrijwel alle ZF-producten.

ZF Services Nederland B.V. vertegenwoordigt in Nederland ZF Friedrichshafen AG, de Duitse fabrikant van producten op het gebied van besturings-, aandrijf- en chassistechniek voor met name de automobielindustrie. ZF Friedrichshafen levert sinds 1915 diverse componenten aan de voertuigindustrie. De organisatie, dat TRW Automotive op 15 mei 2015 overnam, wordt tegenwoordig vertegenwoordigd op ongeveer 230 locaties in zo’n 40 landen.

De twee bedrijven realiseerden in 2014, toen nog twee onafhankelijke bedrijven, een omzet van meer dan 30 miljard Euro met 134.000 medewerkers. Net als in voorgaande jaren hebben beide bedrijven ongeveer vijf procent van hun omzet in Research en Development geïnvesteerd om succesvol te zijn met innovatieve producten. ZF is één van de top drie automotive leveranciers wereldwijd.

Toonaangevende merken in personenauto‘s, vrachtwagens, bussen en speciale voertuigen passen met succes onze versnellingsbakken, assen, stuurinrichtingen en vele onderstel componenten toe. Door te blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling helpen wij onze klanten voorop te lopen met innovatieve producten.

Met een wereldwijd servicenetwerk heeft ZF een organisatie achter deze producten staan waar je te allen tijde op kunt rekenen. Naast complete units levert de organisatie in Nederland ruil-, vervangingscomponenten, onderdelen en reparatieservice – ook  op locatie – voor vrijwel alle ZF-producten.

Sluiten