Direct naar hoofdmenu / zoekveld
INLOGGEN | SITEMAP | ENGLISH | SERVICEDESK | PERS

ZoekenAdvies

Juridisch advies

Eigen advocatenpraktijk
FME heeft een eigen advocatenpraktijk die advies en rechtsbijstand verleent op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bestuursrecht. De FME-advocaten kennen de technologische industrie als geen ander en zijn daarmee een logische keuze bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

 

Professionele ondersteuning

U hebt als ondernemer te maken met vele partijen. Met afnemers en toeleveranciers, maar ook met overheidsinstanties en werknemers. In de relatie met deze partijen kunnen allerlei juridische problemen ontstaan, die u niet altijd zonder professionele ondersteuning kunt oplossen. FME Advocaten biedt ondernemers en werkgevers deze ondersteuning.


Onbeperkt eerstelijns advies

Onze advocaten zijn vertrouwd met de problemen van ondernemingen in de technologische industrie. Daarmee hebben ze een fikse voorsprong op andere advocaten. Als lid van FME kunt u onze advocaten onbeperkt eerstelijns advies vragen. U krijgt daarvoor geen factuur. Als er meer nodig is dan eerstelijns advies, wordt de zaak behandeld tegen een marktconform uurtarief.


Juridisch_klein_3

Nieuws

11 februari 2015
Uitnodiging voorlichtingsbijeenkomst Wet werk en zekerheid: ...
Participatiewet 70x97

Nieuws

11 december 2014
Is de Participatiewet voor u van toepassing?
Juridisch_klein_3

Nieuws

27 november 2014
Uitbreiding dienstverlening van FME Advocaten
BE_SMART_97x70

Nieuws

30 oktober 2014
Congres FME en Nederland ICT: Be Smart... Be present

Activiteiten
Workshop
Het nieuwe ontslagrecht volgens de Wet Werk en Zekerheid
Workshop
De Zieke Werknemer
Workshop
Workshops Actualiteiten Arbeidsrecht; onmisbaar voor iedere P&O’er!
Workshop
Privacy in de arbeidsrelatie

Powered by Dutch Technology

Powered by Dutch Technology
Agro & Food
Doorzoek de kennisbank of stel uw vraag aan één van onze specialisten!
Testimonials
“Met toestemming van het CWI hadden wij, na twee jaar ziekte, de arbeidsovereenkomst met een werknemer beëindigd. De werknemer vond dit onredelijk en de kantonrechter wees een vergoeding van € 13.000,- toe. Met hulp van FME Advocaten zijn wij toen in hoger beroep gegaan. Het Gerechtshof gaf ons grotendeels gelijk. Enkel gezien de arbeidsmarktpositie van de werknemer was een kleine vergoeding op zijn plaats. Tot onze grote tevredenheid wist de FME advocaat de zaak voor een gering bedrag te schikken.”
Loes Mooij, HR Manager bij Draka Comteq Telecom BV
“Enkele jaren geleden hebben wij aan een chemisch verwerkingsbedrijf een installatie geleverd voor het drogen en verwerken van afvalstoffen tot herbruikbaar materiaal. Ondanks succesvolle tests vooraf leverde de installatie niet de beoogde output. De klant claimde een schadevergoeding van vele miljoenen euro’s. Op uitdrukkelijk advies van onze FME advocaat is TNO toen benaderd om te onderzoeken of de contractuele definities van de afvalstoffen wel sluitend waren. Dat bleek niet het geval en juist de klant, met haar expertise op chemisch gebied, was daarvoor verantwoordelijk.”
Jos Giesen, CEO bij Hosokawa Micron BV

Footer