arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Nederland behoort tot de top van de meest innovatieve landen in de wereld. Dat is in belangrijke mate de verdienste van onze technologische industrie en daar zijn we trots op. De vindingrijkheid van onze ondernemers en hun medewerkers zorgt al decennia lang voor economische groei. Met innovaties die ons productiever maken en die perspectief bieden. Technologie helpt immers steeds vaker bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. In de zorg, bij de energietransitie en voor een duurzame voedselketen.

Om de positie van de technologische industrie te versterken, richten wij ons op het realiseren van impact op drie grote transities: technologische transities, maatschappelijke transities en arbeidsmarkttransities. De technologische industrie speelt een grote rol in deze transities.

FME helpt bedrijven om een bijdrage te leveren en om kansen te benutten.

Wij zijn tech. Wij zijn FME.

Updates

Eerdere updates

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten

FME.nl is vernieuwd

De artikelen, diensten en publicaties in Mijn FME zijn verplaatst naar 'Kennis & Advies' in de navigatiebalk. Bovendien hebben we de indeling verbeterd. Al jouw waardevolle tools zoals de beloningsbenchmark, het Cao Platform en onze dashboards zijn nog steeds via het Mijn FME menu toegankelijk.