arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

LinkedIn Marketing voor bedrijven

FME College
Exclusief voor leden

Ontdek de kracht van LinkedIn voor jouw bedrijf! De LinkedIn-training voor bedrijven biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je zakelijke aanwezigheid op dit platform te optimaliseren. Leer hoe je effectieve netwerkrelaties opbouwt, je merkbekendheid vergroot en leads genereert.

Tijdens de training leer je in een middag hoe je het maximale uit de LinkedIn bedrijfspagina haalt. Zowel met de doorlopende content alsook met de inzet van advertenties en sponsoring.

Om dit onder de knie te krijgen, komt het volgende aanbod:

  • Bedrijfspagina-optimalisatie: Leer hoe je een aantrekkelijke en informatieve bedrijfspagina kunt creëren.
  • Contentstrategie: Ontdek hoe je relevante en boeiende content kunt maken en delen.
  • Volgers aantrekken: Leer technieken om volgers aan te trekken en betrokkenheid te vergroten.
  • Advertentie indeling: Ontdek de verschillende advertentie-indelingen die beschikbaar zijn op LinkedIn, zoals sponsored content, sponsored InMail en display-advertenties.
  • Targetting: Leer hoe je de juiste doelgroep kunt targetten op basis van demografische gegevens, functietitel, bedrijfsgrootte, locatie en andere relevante criteria.
  • Budget- en biedstrategieën: Begrijp hoe je een effectief advertentiebudget kunt instellen en welke biedstrategieën je kunt toepassen.
  • Advertentie-optimalisatie: Leer hoe je advertenties kunt optimaliseren voor betere prestaties.
  • Meten en rapporteren: Ontdek hoe je de prestaties van je LinkedIn-advertenties kunt bijhouden met behulp van LinkedIn.

De training wordt bij voorkeur gegeven op een praktische wijze waar deelnemers direct zaken kunnen toepassen. Op deze manier blijft de materie beter hangen en worden zaken direct in de praktijk uitgevoerd. Neem naar de training een laptop en een smartphone mee!

De training wordt gegeven voor Jochem van Loon van Dutch Marketing Academy.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten