arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

MBO-bijpraatuur: blijf op de hoogte als erkend leerbedrijf

vmbo Game On

Het mbo-onderwijs is volop in beweging. Maar welke ontwikkelingen spelen er op dit moment binnen het Metaal en Metalektro mbo onderwijs? En welke impact heeft dit voor jou als erkend leerbedrijf? Blijf up-to-date met je kennis tijdens het mbo-bijpraatuur.

De behoeften vanuit het bedrijfsleven en de student worden zo goed mogelijk vertaald in het onderwijs. De specificatie van de Metaal en Metalektro opleidingen zijn zo flexibel mogelijk gemaakt, zodat deze goed kunnen aansluiten op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt met goed geschoolde vakmensen. Studenten kunnen zo aantrekkelijk en up-to-date onderwijs ontvangen met natuurlijk uitzicht op een baan in een geweldige branche. Het moet de instroom binnen de sector vergroten, de uitstroom verkleinen en innovatie en digitalisering ondersteunen. Dit zowel voor jonge studenten, werkenden alsook zij-instromers in de sector.

Via een webinar, dat elk kwartaal plaatsvindt, praten FME, Metaalunie, SBB en de MBO Raad je graag bij over de laatste ontwikkelingen binnen het Metaal & Metalektro mbo onderwijs. Welke invloed dit heeft voor jou als leerbedrijf, maar ook hoe je meer kunt samenwerken als bedrijf met het onderwijs. 

Onderwerpen

  • De vernieuwde opleidingsstructuur Metaal & Metalektro
  • Examinering
  • Leven lang ontwikkelen
  • Mbo-certificaten
  • Leermiddelen
  • Modulair onderwijs

Blijf als erkend leerbedrijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, meld je aan voor het kwartaalwebinar.

Meld je nu aan!

MBO-bijpraatuur: blijf op de hoogte als erkend leerbedrijf

Aanmelden
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen
Sluiten