arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Verduurzaam de technologische industrie tijdens NPVI-connect

Bijeenkomst

Onze technologische industrie verder verduurzamen. Doen wat nodig is. Dat staat centraal tijdens de bijeenkomst NPVI-Connect.

Aanmelden

Een duurzame technologische industrie is cruciaal voor het vormgeven van een duurzaam Nederland. De partners van het Nationaal Programma Verduurzaming Industrie (NPVI) waar FME bij is aangehaakt werken dag in dag uit aan het verduurzamen van de industrie voor de industrie van de toekomst. Dat betekent samenwerken, versnellen en complexe knelpunten tackelen. 

Met alle NPVI-partners worden deze uitdagingen aangegaan tijdens NPVI connect. Van geografische industrieclusters, cluster-6 bedrijven en brancheorganisaties tot netbeheerders, energieleveranciers, kennis-en onderzoeksinstellingen en (lokale) overheden. 

Samenwerken aan duurzame doelen

NPVI heeft een duidelijke missie. Het programma streeft naar beschikbare en betaalbare groene stroom en waterstof, en de ontwikkeling van carbon capture, utilisation & storage-technologieën. Daarnaast wordt gewerkt aan een continue aanvoer van duurzame grondstoffen, een vlot vergunningenproces en een versterkte concurrentiepositie voor Nederlandse bedrijven. 

Op 6 juni organiseert het programma daarom "NPVI-Connect: Samenwerken aan sterke industrieclusters voor een duurzaam Nederland". Een unieke gelegenheid om samen te komen met vakgenoten, ideeën en kennis uit te wisselen en te werken aan onze gezamenlijke toekomst.

Bereid je voor op een boeiende dag met een gesprek met minister Adriaansens, interessante sprekers en diverse thema-en kennissessies. Onderwerpen zoals energie-infrastructuur, elektrificatie, energie-& procesefficiency en circulaire grondstoffen komen aan bod. 

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten