Techniek Coalitie Brabant

Techniek Coalitie Brabant

Brabant heeft een oplopend tekort aan goed opgeleid technisch personeel. Met minder mensen moeten we meer doen. Bedrijven in de techniek worden geconfronteerd met een snel veranderende marktvraag en verschillende technologische innovaties. Dit vraagt om blijvende ontwikkeling bij ondernemingen, werknemers en opleidingen. Daarom is Techniekcoalitie Brabant opgericht.

De partijen in de Techniek Coalitie Brabant ondersteunen ondernemers, hun werknemers én werkzoekenden op het gebied van leven lang ontwikkelen in de techniek. Breng zo jouw bedrijf of je werk in beweging en maak het toekomstbestendig. 

Maak gebruik van gratis 40 uur advies

Wij helpen je bij het maken van een ontwikkelplan voor jouw bedrijf. Maak gebruik van dit aanbod om bijvoorbeeld te komen tot:

  • Een strategisch personeelsplan
  • Inzicht te krijgen hoe Future Proof jouw organisatie is
  • Zicht te krijgen op de taken en skills van de toekomst
  • Duurzame Inzetbaarheid aan te pakken
  • Aan de slag te gaan met leiderschap

Ook als je nog geen idee hebt waar te beginnen, komen onze adviseurs graag met je in gesprek om je uitdagingen en kansen te bespreken en de mogelijkheden voor gratis 40 uur advies.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Exclusief voor mki-bedrijven in Midden- en West-Brabant.

Techniekcoalitie Brabant is actief in Midden- en West-Brabant en een samenwerkingsverband van: FME, Techniek Nederland, Midpoint Brabant, OOM, Provincie Noord-Brabant, Wij Techniek, ROC Tilburg en FNV Metaal.