arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Arbeidsomstandigheden (SAO)

Dienst

FME ondersteunt en adviseert de aangesloten lidbedrijven op het gebied van arbeidsomstandigheden. En met de adviezen van FME rond arbeidsomstandigheden kun je ook nog eens kostenbesparing realiseren.

Systeem Arbeidsomstandigheden (SAO)

FME is systeemhouder van het specifiek voor de technologische industrie ontwikkelde Systeem Arbeidsomstandigheden (SAO). SAO is een erkende, valide en betrouwbare keuze om tot waardering van de arbeidsomstandigheden te komen. SAO weegt de zichtbare, hoorbare en op andere wijze fysiek waarneembare arbeidsomstandigheden en het risico waaronder mensen hun werk doen. 

FME-adviseurs ondersteunen de aangesloten leden op diverse manieren bij het toepassen en actualiseren van dit systeem binnen je bedrijf, wat tot kostenbesparing leidt. We doorlopen de risicocategorie├źn waarin iedere afzonderlijke medewerker zit en beoordelen of dit nog steeds correct is. Doordat veel arbeidsomstandigheden zijn verbeterd, kunnen medewerkers wellicht in andere categorie├źn geplaatst worden, wat tot kostenreductie leidt.

FME-begeleiding

  • De adviseurs van FME ondersteunen en begeleiden je bij de invoering van SAO
  • Waarderen van de arbeidsomstandigheden
  • Actualisatie van het systeem

Waarom FME?

  • FME is systeemhouder van SAO
  • Onze adviseurs hebben veel kennis van en jarenlange ervaring in de technologische industrie
  • FME is een betrouwbare partner

 

Lees de publicatie 'Wat het zwaarste weegt'

Meer over Arbeidsomstandigheden

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten