arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
Man en vrouw op bank

Het Future FME Netwerk is een netwerk van jonge professionals (<40 jaar) bij FME-lidbedrijven die een bijdrage willen leveren aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf waarvoor ze werken en in bredere context van de technologiesector.

Binnen diverse hightech, traditionele maakindustrie en overige technologische omgevingen lopen jonge medewerkers rond die kennis willen delen en samen willen werken aan toekomstbestendige thema’s. Hiervoor heeft FME een netwerk opgericht: 'Future FME Netwerk'.

Doel

Het Future FME Netwerk biedt jong talent een interessant netwerk om kennis te vergroten en te delen, inspiratie op te doen, van elkaar te leren, nieuwe contacten te leggen, samenwerkingsverbanden op te zetten en bij te dragen aan een betere, meer duurzame en/of innovatieve(re) maatschappij.

Online en tijdens Future FME-sessies kom je in contact met andere jonge professionals die in dezelfde loopbaan fase zitten en ook werkzaam zijn in de technologische sector.

Voor wie?

Het Future FME Netwerk is voor:

 • Werknemers van FME-lidbedrijven die jonger zijn dan 40 jaar
 • Jonge professionals die graag vooruitkijken, proactief bezig en maatschappelijk betrokken zijn met innovatie vanuit een warm hart voor technologie
 • Alle bedrijven die onderdeel zijn van dit netwerk maken deel uit van de FME-achterban. Dit heeft als voordeel dat we jouw bedrijf kennen en dat we kunnen inspelen op de behoefte en wensen die er zijn.
  Future FME Netwerk

  Activiteiten

  Met dit netwerk organiseren we een aantal activiteiten, zodat deelnemers bij elkaar komen, kunnen netwerken en kennis kunnen delen en van elkaar kunnen leren. Het is een interactief netwerk met ruimte voor eigen inbreng. Denk aan:

  • Actief meedenken over in de invulling van het programma vanuit je persoonlijke en bedrijfsbehoeftes
  • Verschillende (online) bijeenkomsten, zoals:
   • Denktank over de toekomstbestendigheid van de FME-achterban
   • Samenwerken aan maatschappelijke uitdagingen in de gezondheidszorg, energie, agri food, etc. waar innovatie en technologie kunnen bijdragen
   • Innovatie challenge door bijvoorbeeld internationale 'Get in the Ring'
   • Delen van Bedrijfscases
   • Bijdragen aan het promoten van technologie. Idee 'Jongeren on tour' om technologie te promoten, werken in de technologie aantrekkelijker maken middels vlogs, gastcollege, etc

  Deelnemen?

  Wil je ook deel uit maken van dit netwerk? Stuur dan een e-mail naar onderstaande contactpersoon of neem aan een van de activiteiten om kennis te maken met het netwerk.

  Inloggen in MijnFME

  Exclusief voor leden
  Sluiten