arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Advancis biedt oplossing voor Oostenrijkse Spoorwegen

Ledennieuws
3 augustus 2017

Met zo’n 11.000 kilometer spoor, 300 tunnels, 6.500 gebouwen en jaarlijks 450 miljoen passagiers is de Oostenrijkse Spoorwegen (ÖBB) één van de grootste dienstverleners in het Oostenrijk. Een spoorwegbedrijf van deze omvang heeft een actieve bewaking van zijn faciliteiten en stations én een goede ondersteuning voor het management nodig. Er worden dagelijks meer dan 200 incidenten verwerkt. Advancis bood met product WinGuard de oplossing.

Het probleem van ÖBB was een gelijktijdige bediening van een groot aantal individuele systemen die ieder een eigen, kwalitatief verschillende input leverde voor het centrale ÖBB-syteem. Het lokale team voor probleemoplossing beschikte over geen enkele informatie over de systeemstatus. Dat moest anders.

ÖBB ging op zoek naar een beheerssysteem dat aan alle voorwaarden voldeed én er moest een geschikte netwerkstructuur worden bedacht waarmee het hele land in kaart kon worden gebracht. Iedere datapuntmarkering van plaatsen en spoorsecties zou in een programma-instelling gewijzigd moeten kunnen worden. Systeem Winguard werd voor ÖBB de perfecte, gecentraliseerde en flexibele beheersoplossing. 

Lees meer over Advancis

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten