arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Elke voordeur goed beveiligd met een maxon motor

Ledennieuws
14 januari 2020

Per jaar worden wereldwijd zo’n 5,5 miljoen inbraken gepleegd. Dat zijn meer dan tien inbraken per minuut. Beveiligingsdeuren reduceren het inbraakrisico aanzienlijk. In samenwerking met de Spaanse onderneming Ruiz López produceert maxon een deursysteem dat elke deur tegen inbraak beveiligt. De motoren van maxon zorgen voor het sluiten en ontgrendelen van het veiligheidssysteem.

Veiligheidssloten met maxon motoren

Inbrekers betreden woningen en huizen meestal via de voordeur, omdat die - en de ramen – het makkelijkst te forceren zijn. Er is nu een speciaal sluitsysteem ontwikkeld dat de deur aan beide zijden sluit. 

Het essentiële element van de beveiligingsdeuren zijn de geïntegreerde sloten. Deze gepatenteerde veiligheidssloten werken met maxon motoren die de Spaanse onderneming al sinds 2002 gebruikt. De motoren sluiten en ontgrendelen het automatische blokkeersysteem van het veiligheidsslot in de deur. Wanneer de woning of het huis verlaten is, activeert de motor het sluitsysteem. De deuren worden zonder sleutel afgesloten. Ook als de deur van binnen wordt afgesloten sluit de deur automatisch. Om deze te openen is het voldoende om de greep omlaag te drukken, de deur wordt dan automatisch geopend.

Kwaliteitsmotor voor beveiligingsluitsystemen

Per beveiligingsdeur wordt gebruik gemaakt van een maxon motor, die in het sluitsysteem is ingebouwd. De motor/overbrengingscombinatie bestaat uit een DC gelijkstroommotor met borstels. Dit motorprincipe heeft bijzondere voordelen: geen magnetisch restkoppel en geringe elektromagnetische storingen.

Ruiz López heeft gekozen voor maxon producten vanwege hun grote betrouwbaarheid omdat ze beschikken over een hoge kwaliteit, een hoog vermogen en een lange levensduur.

maxon

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten