arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

FME biedt jong talent een eigen netwerk

Nieuws
9 maart 2021
Meisje Technologie

Het Future FME Netwerk gelooft dat je samen meer bereikt. Vanuit dit perspectief biedt FME jonge professionals een platform waar kennis wordt vergroot, inspiratie wordt opgedaan, van elkaar wordt geleerd, nieuwe contacten worden gelegd, samenwerkingsverbanden worden opgezet die samen bijdragen aan een slimme(re), duurzame (re) en toekomstbestendige maatschappij.

Samen filosoferen over de toekomst

Donderdag 4 maart vond de eerste bijeenkomst plaats waar FME-lidbedrijven Moba, GB Steel, Yellax, Larsen en Buhl en Automatic Signal goed vertegenwoordigd waren. Verschillende uitdagingen  passeerden de revue waarbij de koppeling werd gezocht met de drie FME-transities (technologie, maatschappij en arbeidsmarkt).

Er spelen binnen het bedrijfsleven verschillende onderwerpen, thema’s en uitdagingen waar veel gemeenschappelijke raakvlakken liggen. Denk bijvoorbeeld aan de behoefte van een open source platform, meer circulair ondernemen of het delen van kennis op gebied van Predictive Maintenance. Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Maar denk ook aan het thema ‘Verjonging in het management’. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de jonge en oudere generaties en hoe stimuleer je meer samenwerking tussen FME lidbedrijven? 

Meld jouw professionals aan!

FME kijkt terug op een succesvolle startsessie en daarom volgt er spoedig een vervolg. Wij zijn dan ook op zoek naar meer enthousiaste deelnemers die aan het Future FME netwerk willen bijdragen. Een ‘typische’ Future FME professional:

  • Zit vol ambitie en wil graag samenwerken en kennis delen
  • Levert graag een bijdrage aan de toekomstbestendigheid van zijn/haar bedrijf en de bredere context van de technologische (maak)industrie
  • Is jonger dan 40 jaar
  • Is werkzaam voor een FME-lidbedrijf
  • Heeft ruimte om actief deel te nemen aan (online) bijeenkomsten (4 tot 6 per jaar)

Ken jij of ben jij diegene die graag onderdeel zou willen uitmaken van het Future FME Netwerk? Of heb jij een talent in dienst die zich graag zou willen ontwikkelen of verdiepen in belangrijke thema’s rondom de technologische industrie? Geef hem/haar dan nu op!

Aanmelden Future FME Netwerk

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten