arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Istec introduceert Istec Response™ - dé nieuwe full-service standaard!

Ledennieuws
9 oktober 2019

Istec Response™ is een uniek, merkonafhankelijk service concept voor bewakings- en monitoringssystemen van roterende machines. Met Istec Response kunnen maintenance teams de beheersing van deze complexe systemen overdragen aan een team van specialisten. Toegankelijkheid en flexibiliteit staan hierbij centraal en dit uit zich in alle kritische aspecten; van de selectie en implementatie van geschikte (SIL) hardware tot onderhoud, validatie en troubleshooting van deze systemen tijdens turnarounds.

Het grootste in-house team van hoog gecertificeerde experts

Istec heeft het grootste in-house team van vibratie en speed experts. De ruime ervaring garandeert een geschikte oplossing voor elke configuratie van processen, systemen en machines. Wanneer expertise of support nodig is staan toegankelijkheid en flexibiliteit centraal bij Istec.

De snelste en meest accurate service op de markt

Istec garandeert hoge beschikbaarheid van lokale teams met toegewijde experts. Intensieve samenwerking met toonaangevende hardware leveranciers en een doeltreffende voorraad spare-parts, stelt Istec in staat om de snelste en meest accurate service te bieden op de markt van condition monitoring en machinebewaking.

Nieuwste technieken

Istec levert de beste kwaliteit sensoren en systemen van gerenommeerde leveranciers en alle support om de veiligheid en beschikbaarheid van machines te maximaliseren. Onze meetdata vormt de basis voor nieuwe machine inzichten en onderhoudsstrategieën.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten