arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Istec publiceert kosteloze bookazine Vibration

Ledennieuws
15 oktober 2019
Bookazine

Istec International publiceert haar eerste bookazine: Vibration. De uitgave bevat interessante en leerzame kennisartikelen over het meten en bewaken van trillingen op roterende machines. Naast diverse case-studies worden ook relevante onderwerpen zoals hardware keuzes, SIL en condition based maintenance op een toegankelijke manier besproken.

Bookazine

Wouter Verschuren, directeur van Istec: "Het meten en analyseren van trillingen is specialistisch werk en vraagt om specifieke kennis en ervaring. Als organisatie hebben wij veel te bieden op dit gebied. Regelmatig publiceren wij artikelen en case-studies over dit onderwerp op, die veel worden gelezen door de snel groeiende groep volgers van ons kennisblog. Wij hebben daarom besloten om over het onderwerp vibratie een bookazine uit te geven. Deze kruising tussen een boek en een magazine omvat een selectie aan leuke artikelen die de verschillende facetten van het onderwerp uitlichten. Het is niet bedoeld als nieuwe onderhoudshandleiding of alomvattend werk, maar we hopen dat het nieuwe inzichten geeft met betrekking tot het meten, monitoren en bewaken van trillingen op roterende machines."

Vraag het bookazine kosteloos aan

Over Istec International

Roterende machines zijn één van de meest kritische onderdelen van industriële processen. Het monitoren en bewaken van deze machines vereist de meest geavanceerde systemen die passen binnen de toenemende eisen van industriële applicaties.

Het is ons vak om de beheersing van deze kritische sensoren en systemen gedurende hun operationele levensduur te ondersteunen; om maximale machinebeschikbaarheid en veiligheid te borgen en nieuwe monitoringsdata en machine-inzichten beschikbaar te maken.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten