arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

KITE Robotics krijgt de Van Wijnen Innovatie Award

Ledennieuws
12 oktober 2018
KITE

Bij de innovatiewedstrijd van Van Wijnen Breda is KITE Robotics is als winnaar uit de bus gekomen. Uit een voorselectie van veertig start-ups is KITE bij de beste vijf verkozen om een presentatie te geven voor Van Wijnen en haar relaties. Het publiek heeft KITE Robotics als beste geselecteerd.

Van Wijnen heeft innovatie hoog op de agenda staan. Peter Riemers, vestigingsdirecteur bij Van Wijnen Breda, licht de keuze toe. "Als grensverleggende ontwikkelende bouwer staan wij open voor 'first movers'. Deze tijd stelt nieuwe eisen aan het innovatievermogen van organisaties. Om de innovatiekracht te versterken en te kunnen inspelen op nieuwe verwachtingen van onze klanten, werken we graag samen met kansrijke en ambitieuze start-up’s, zoals KITE Robotics."

Als prijs ontvangt KITE Robotics van Van Wijnen de toezegging een intensieve samenwerking aan te gaan. Stefan Spanjer, directeur KITE Robotics, is blij met de erkenning. "We vinden het natuurlijk geweldig dat Van Wijnen deze verkiezing georganiseerd heeft en KITE Robotics de erkenning van het publiek krijgt, dank daarvoor!"

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten