arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

KNAP Automation wordt uitgelicht in tv-programma De Barometer

Ledennieuws
15 juli 2019
KNAP

KNAP Automation wordt uitgelicht in het tv-programma De Barometer. Hierin kun je in twee minuten zien wie wij zijn en wat wij als de dealer van ASO Safety Solutions wellicht voor jou kunnen betekenen. Het portfolio varieert van standaard veiligheidsmatten/bumper en lijsten tot speciale custom made oplossingen.

KNAP Automation te zien in een uitzending van De Barometer op RTL-Z

In het tv-programma wordt KNAP Automation gepresenteerd en kun je zien welke veiligheidsoplossingen wij in huis hebben. Naast de 'standaard' oplossingen van ASO Safety Solutions kunnen wij als Compentence Partner Center ook custommade oplossingen/producten realiseren. Het portfolio bestaat uit levering van veiligheidslijsten (Sentir Egde), veiligheidsmatten (Sentir Mat), veiligheidsbumpers (Sentir Bumper) en de bijbehorende veiligheidsrelais (Elmon).

Voor het realiseren van custommade oplossingen (SENTIR Edge/Mat/Bumper) wordt vaak een standaard product als basis gebruikt. Dit heeft een gunstig effect op de prijs en ontwikkeltijd en is dus zeer interessant. Zo kunnen (op maat gemaakte) oplossingen geboden worden voor plaatsen waar je bekneld zou kunnen raken.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten