arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Nieuwe samenstelling managementteam FME

Nieuws
6 september 2023

Met de benoeming van vier nieuwe MT-leden is het FME-managementteam weer compleet. Zij brengen een enorme hoeveelheid kennis, ambitie en drive mee en dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Een toekomst waarin FME haar leden blijft ondersteunen om samen Nederland te laten ervaren dat technologie een grote bijdrage levert aan de maatschappelijke vraagstukken waartoe we worden uitgedaagd. Hieronder presenteren we het team waarmee we deze mooie opdracht gaan invullen.

Met de komst van deze nieuwe MT-leden is de samenstelling van het managementteam van FME als volgt:

Erik Tierolf l Manager Cao & Arbeidsmarkt

Erik heeft ruim 18 jaar ervaring op het gebied van arbeidsmarkt en cao’s. Voor FME was Erik onder andere 13 jaar werkzaam bij Bouwend Nederland als manager Arbeidsvoorwaarden & Advies en daarvoor ruim 5 jaar bij AWNV. Per 15 mei jongstleden is Erik benoemd tot manager Cao & Arbeidsmarkt.

Eveliene Langedijk l Manager Marktontwikkeling & Innovatie

Sinds 2021 is Eveliene werkzaam als Nationaal Programmamanager Smart Industry en als Branchemanager van GMV Dutch Food Systems voor FME. Daarvoor was Eveliene ruim 5 jaar werkzaam als directeur van een bedrijf dat actief is in grote industriële projecten en heeft zij diverse posities bekleed binnen de technologiesector. Per 19 juni jongstleden is Eveliene benoemd tot manager Marktontwikkeling & Innovatie.

Johnno Wesseling l Directeur Belangenbehartiging

Johnno heeft 25 jaar ervaring binnen de technologische industrie. Voordat hij bij FME in dienst trad was hij werkzaam bij Stork in de functie van global director corporate affairs. Daarvoor was hij ruim 15 jaar werkzaam bij Siemens Nederland, waarvan de laatste 9 jaar als directeur communicatie en overheidsrelaties. Tijdens het begin van zijn carrière vervulde Johnno diverse commerciële managementposities in de telecom- en watertechnologiesector. Per 1 juli is Johnno benoemd tot directeur Belangenbehartiging.

Willem Wensing l Manager Partnerships

Met een achtergrond in internationale betrekkingen en ervaring op het vlak van public affairs bij Tata Steel Europe is Willem sterk in het aangaan van partnerships en het werken vanuit een gezamenlijk belang. Per 1 november is Willem benoemd tot manager Partnerships.

Samen met onderstaande leden is het FME-managementteam compleet:

  • Patrick Bergman l Manager Dienstverlening
  • Erwin Gloudemans l Manager Finance & Control
  • Erik Bruinsma l Manager HR
  • Theo Henrar l Voorzitter Bestuur / Algemeen Directeur

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten