arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

thyssenkrupp levert stalen buizen S355J2H uit eigen voorraad

Ledennieuws
8 juli 2016

thyssenkrupp Materials Nederland heeft het aanbod stalen buizen opnieuw uitgebreid. Gelaste warmgewalste kokers en gelaste ronde buizen in S355J2H zijn voortaan uit eigen voorraad leverbaar. Daarmee speelt het bedrijf in op de wens van veel klanten naar Europese producten van constante kwaliteit. De nieuwe buizen passen ook in de trend om lichter te construeren met hoogwaardiger materiaal.

De nieuwe buizen kunnen naadloze dikwandige buizen vervangen. Daardoor kan er flink op de kosten worden bespaard. Bovendien zijn ze zeer flexibel in te zetten. In veel gevallen zijn de buizen meervoudig gecertificeerd, zodat ze voor een breed scala van toepassingen geschikt zijn; voor zowel constructiebuis als leidingbuis.

De klant ontzorgen

Met de introductie van deze twee nieuwe producten ontzorgt thyssenkrupp haar klanten steeds verder. De producten kunnen makkelijk meebesteld worden met de overige producten die de klanten al bij thyssenkrupp afnemen. Daarnaast zijn er maar weinig aanbieders in Nederland die de combinatie van een scherpe levertijd én constante kwaliteit kunnen waarborgen. Doordat thyssenkrupp met Europees materiaal werkt is die hoge kwaliteit gegarandeerd. De nieuwe volautomatische zaagstraat in de vestiging in Veghel zorgt ervoor dat iedere bestelling snel en op maat wordt geleverd.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten