arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Van koffiemachine naar hygiënezuil

Ledennieuws
2 juli 2020
hand

Bravilor Bonamat en dochteronderneming Geerts Metaalwaren zijn nauw verbonden met elkaar en werken geregeld samen aan nieuwe projecten. Door de coronacrisis is het jaar voor Bravilor - bekend van de koffiemachines - flink anders gelopen dan was verwacht. Zij zijn, net al veel andere bedrijven, gaan kijken waar nog wel kansen liggen om te ondernemen.

"Omdat de ontwikkelingen momenteel zeer snel gaan hadden we niet de tijd om op de normale, zeer gestructureerde, wijze te ontwikkelen. Hierdoor hebben we in een soort ‘pressurecooker-achtige’ omgeving de ontwikkelafdeling van Geerts Metaalwaren samen met de commerciële projectleider van Bravilor laten samenwerken," aldus Arthur Wijker van Geerts Metaalwaren.

"Binnen 2 dagen na introductie waren er al bijna 1.000 verkocht."

Hygienezuil

In twee weken tijd naar een serieproductie

Arthur: "Door deze aanpak hebben we in twee weken tijd een concept hygiënezuil naar serieproductie gebracht door bij het ontwerp uit te gaan van technieken die in huis beschikbaar zijn. Dit, gecombineerd met de reeds bestaande verkoopkanalen van Bravilor Bonamat wereldwijd, maakt dat we een zeer snelle en succesvolle introductie hebben kunnen doen van de hygiënezuil. Binnen twee dagen na introductie waren er al bijna 1.000 verkocht. Zeker in crisistijd is het van levensbelang om te denken in kansen en oplossingen en hierbij soms de gebruikelijke paden te verlaten. Constructief samenwerken met de juiste partners is hierin van levensbelang."

"Zeker in crisistijd is het van levensbelang om te denken in kansen en oplossingen."

De Bravilor hygiënezuil

Bravilor Bonamat heeft een zuil ontwikkeld voor hygiënische dosering van desinfecterende handgel. Ideaal voor gebruik in openbare ruimten.

  • De bediening kan via een mechanisch voetpedaal.
  • De geïntegreerde lekbak is eenvoudig afneembaar en te reinigen.
  • Een vulbare flacon voor handgel (1.000 ml) wordt meegeleverd.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten