arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Voortman lanceert zeer compacte plaatsnijmachine

Ledennieuws
20 mei 2016
Voortman Steel Machinery

Na een lange ontwikkeltijd komt Voortman Steel Machinery nu met een zeer compacte plaatsnijmachine V302. Door de eenvoud is deze plaatsnijmachine met name geschikt voor staalbewerkingsbedrijven.

De machine staat vanaf juni opgesteld in het Voortman Experience Center in Rijssen. De nieuwe plaatsnijmachine is voorzien van alle basisvaardigheden van Voortman's bestaande plaatsnijmachines. De V302 plaatsnijmachine is al rendabel in te zetten voor slechts een paar bewerkingen. De plaatsnijmachine kan worden geleverd met een plasmatoorts, een autogeentoorts of een plasma/autogeen-combinatie.

Verder is de plaatsnijmachine uitgerust met onder andere High Definition plasmasnijden met Hypertherm of Kjellberg, Voortman Height Control (VHC), de snelste hoogteregeling van de markt met Xtensive Hole Performance voor optimale gatenkwaliteit, een magneethouder bij de plasmatoorts voor het makkelijk terugzetten na een botsing en gebruiksvriendelijke software.

Tot 100 mm dik staal

De plaatsnijmachine snijdt van 3 tot en met 100 mm met een snijsnelheid van 0 tot 7.000 mm per minuut en een positioneringssnelheid van 20.000 mm per minuut. De V302 heeft volgens Voortman een snelle terugverdientijd door het compacte systeem met alleen maar basisonderdelen, zonder compromissen te moeten doen op kwaliteit en snelheid. Kortom maximale resultaten voor een minimale investering.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten