Webshop

Informatie

Bestel en download publicaties in onze webshop.

FME heeft een breed scala aan handige publicaties. Publicaties die je verder helpen. Van Algemene Voorwaarden en modelcontracten tot handboeken en handleidingen. Ben je FME-lid, dan krijg je bovendien korting op de publicaties. En bepaalde publicaties zijn helemaal exclusief voor FME-leden.

FME is (mede-)auteur van een aantal handige juridische publicaties. Denk hierbij aan diverse internationale algemene voorwaarden, maar ook aan modelcontracten en handleidingen. Daarnaast stellen we diverse andere publicaties samen, bijvoorbeeld op het gebied van HR-onderwerpen.

Orgalim-voorwaarden

De Orgalim-voorwaarden kunnen via de website van Orgalim worden besteld. Papieren versies van de voorwaarden zijn niet meer verkrijgbaar, omdat alle internationale handel via de e-mail plaatsvindt. Daarvoor is de digitale versie van de Orgalim-voorwaarden nodig en daarvoor biedt Orgalim de mogelijkheid van een licentie. FME-leden krijgen 50% ledenkorting op de licentievergoeding. Regel hier de licentie voor de gewenste Orgalim-voorwaarden. De volgende sets van algemene voorwaarden zijn op de website van Orgalim beschikbaar.

Duurzame inzetbaarheid

Download, exclusief voor FME-leden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over een bepaalde publicatie of wil je advies of ondersteuning naar aanleiding van een van de onderwerpen? Neem dan contact op met het FME Serviceteam.