arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Aarding Thermal Acoustics B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Materials
Olie & Gas
Chemie
Water
Energie
Solar
Scheepsbouw
Bebouwde Omgeving
High Tech (HTSM)
Automotive
Creatieve Industrie
ICT

De geluiddempers van CECO Burgess-Aarding zijn het meest geschikt voor het voorkomen of verminderen van geluid van vaste installaties, in tegenstelling tot mobiele (over-the-road) toepassingen.

De maatwerkoplossingen van Aarding zijn gebaseerd op een bewezen staat van dienst in het ontwerp, de engineering en de productie van gasturbine-uitlaatsystemen, De-NOx-oplossingen, zoals Selective Catalytic Reduction (SCR) voor het verminderen van luchtvervuiling, dempers en expansiekoppelingen. Deze bedrijfsgeschiedenis gaat terug tot 1933.

Aarding's klanten zijn gasturbinefabrikanten (OEM), ketelleveranciers, energieproducenten, EPC-aannemers en eindgebruikers. Of een probleem nu kan worden opgelost vanuit onze standaard productlijn of een oplossing op maat vereist, wij nemen de controle van ontwerp tot installatie, zelfs voor complexe turn-key retrofit-projecten.

Adres

Aarding Thermal Acoustics B.V.
Industrieweg 59
8071CS Nunspeet
Nederland

Postadres

Postbus 65
8070AB Nunspeet
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten

FME.nl is vernieuwd

De artikelen, diensten en publicaties in Mijn FME zijn verplaatst naar 'Kennis & Advies' in de navigatiebalk. Bovendien hebben we de indeling verbeterd. Al jouw waardevolle tools zoals de beloningsbenchmark, het Cao Platform en onze dashboards zijn nog steeds via het Mijn FME menu toegankelijk.