arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

AMELA Process Optimization

FME lidbedrijf
Actief in
ICT
Chemie
Energie

Veel bedrijven in de maak- en procesindustrie hebben grote hoeveelheden data beschikbaar, waarmee nog te weinig gedaan wordt om de processen te verbeteren. Al deze bedrijven willen competitief blijven in constant veranderende markten, waar thema’s als duurzaamheid, circulariteit en branding steeds belangrijker worden en steeds meer bepalende prestatie-indicatoren gaan worden. Ondanks de toenemende concurrentie zien bedrijven tegelijkertijd met lede ogen door vergrijzing de kennis uit de organisatie wegstromen.

AMELA Process Optimization creëert waarde ten behoeve van haar klanten door de effectieve inzet van data, en heeft als doel de maak- en procesindustrie te voorzien van de benodigde tools voor een succesvolle transitie naar een toekomst-bestendig en duurzaam productiemodel. AMELA doet dit door de inzet van een unieke combinatie van Engineering know-how, Data Science, Energiemanagement, Procesbesturing en Reliability & Maintenance methodieken, en de inzet van maatwerk trainingen over deze onderwerpen.

Onze producten en diensten bieden unieke oplossingen die waarde creëren, zowel op strategisch als op operationeel niveau. Wij combineren technische domeinkennis en geavanceerde data analysetechnieken om:

• de uptime van installaties aanzienlijk te verhogen, tot wel 20%, wat leidt tot verlaging van de productie kostprijs en dus sterkere concurrentiepositie.

• onmeetbare procesindicatoren zichtbaar te maken ten behoeve van scherpere controle op kwaliteit en productie-efficiëntie; OPEX-reductie 5-15%. Dit leidt tot het naar boven brengen van kennis die normaal alleen in de hoofden van operators zit.

• real-time suggesties te bieden voor verbeterde energieprestaties, met CO₂-reducties tot wel 5%, wat leidt tot aantoonbare verduurzaming.

Wil je meer hierover weten? Neem contact met ons op!

Adres

AMELA Process Optimization
Klinknagelstraat 8
3089JP Rotterdam
Nederland

Postadres

Molièreweg 576
3076GV Rotterdam
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten