arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Astrolkwx B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Scheepsbouw
Energie

Specialists in Vermogenselektronica

Astrolkwx levert technische vermogenselektronica oplossingen en levert A-merk PE (Power Electronics) componenten. Met onze elektrotechnische kennis, applicatiekennis en ondersteuning van de merken die wij vertegenwoordigen, kunnen wij onze klanten adviseren en voor elke specifieke toepassing de best mogelijke oplossing bieden. Naast standaard catalogusproducten van topleveranciers, ligt onze kracht in het co-creëren van klantspecifieke oplossingen. Hoe wij ons onderscheiden van de concurrentie? Onze specialistische kennis van vermogenselektronica gecombineerd met net dat stapje extra voor elke klant.

Missie
Met onze kennis, oplossingen en componenten voor vermogenselektronica dragen we bij aan de elektrificatie en verduurzaming van uiteenlopende industrieën zoals de maritieme, spoorweg- en energieopwekkingssector.

Integriteit, innovatie en samenwerking zijn belangrijke waarden binnen Astrolkwx. Dit is voor ons allemaal vanzelfsprekend en het is de basis van ons bedrijf. Net zo belangrijk vinden wij dat eerlijkheid de sleutel is tot langdurige relaties met onze klanten en leveranciers. Samen streven we ernaar om van elk project een succes te maken!

Visie
Ontwikkelen van een duurzame fossielvrije samenleving door toepassing van vermogenselektronica

DC ervaring
Met een uitgebreid assortiment componenten voor gelijk- en wisselspanning biedt Astrolkwx oplossingen voor alle uitdagingen op het gebied van vermogenselektronica. Wij zijn gespecialiseerd in het co-creëren van klantspecifieke oplossingen die hun toepassing vinden in DC-netwerken.

Adres

Astrolkwx B.V.
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
Nederland

Postadres

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten