arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Aventics B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Logistiek
Scheepsbouw
Agri-Food
Energie
AVENTICS is wereldwijd actief als toonaangevend fabrikant van pneumatische componenten, systemen en speciale toepassingen. De pneumatiekspecialisten bieden producten en diensten voor Industrial Automation en de branches Food & Beverage, Life Sciences en Energy. Bovendien ontwikkelt de onderneming oplossingen voor Commercial Vehicles, Marine en Railway Technology.

Door de integratie van elektronica evenals het gebruik van moderne materialen en door zich te concentreren op de veiligheid van machines en industrie 4.0, speelt AVENTICS een voortrekkersrol bij gebruiks- en milieuvriendelijke oplossingen. Met de uitbreiding van digitalisering maakt AVENTICS zich klaar voor de toekomst.

AVENTICS kan terugblikken op circa 150 jaar ervaring in de pneumatiek en heeft wereldwijd meer dan 2.000 medewerkers in dienst. Vanuit de productievestigingen in Duitsland, Frankrijk, Hongarije, de VS en China verkoopt AVENTICS producten in meer dan 100 landen met directe verkoop aan de consument en dealers. De AVENTICS Group is meervoudig gecertificeerd, waaronder conform ISO 9001 en ISO/TS 16949 voor kwaliteit, conform ISO 50001 voor energiemanagement en conform ISO 14001 voor milieumanagement.

Adres

Aventics B.V.
Neonstraat 3
6718WX Ede
Nederland

Postadres

Neonstraat 3
6718WX Ede
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten