arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

AVT Industrial Components B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Materials
ICT

AVT Wiring & Connecting
Als één van de sleutelspelers in de wereld van wiring & connecting weten we hoe belangrijk bedrading en connectoren zijn voor het optimaal functioneren van apparaten en machines. Om onze klanten bij dit proces te ondersteunen, distribueren we elektrotechnische componenten en produceren we kabelbomen en connector assemblies op maat. We zijn bovendien een familiebedrijf, wat betekent dat we veel belang hechten aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen.

Wat we bieden
We bieden totaaloplossingen voor het ongehinderd functioneren van elektrische verbindingen: draden en kabels met bijbehorende accessoires, losse connectoren en accessoires rondom PCB’s. Daarnaast produceren we draad- en kabelbomen. We maken dit mogelijk door jarenlange deskundigheid – een optelsom van onze expertise en de expertise van onze partners – en state-ofthe-art productietechnieken, wat u tijd en geld bespaart én resulteert in betere, langdurigere oplossingen. Een voorbeeld hiervan is ons overmoulding proces, waarbij connectoren en printplaten beschermd worden tegen stof, vocht en mechanische belasting.

Hoe we werken
Als familiebedrijf stellen we onze partnerships centraal. Zonder sterke menselijke verbindingen kunnen we namelijk geen uitstekende technische verbindingen realiseren. En, om heel eerlijk te zijn: dat zouden we ook niet willen. Dankzij deze overtuiging kunnen we samen met onze partners gespecialiseerde aanvragen omzetten in moderne, efficiënte en langdurige oplossingen.
Heeft u interesse in onze producten en/of assemblage of wilt u gewoon eens met eigen ogen zien welke machines en handelingen nodig zijn om een kabelboom te produceren? Aarzel dan niet: neem contact met ons op en kom langs. Korte lijnen, langdurige samenwerkingen: dáár gaan we voor.

Adres

AVT Industrial Components B.V.
Freddy van Riemsdijkweg 7
5657EE Eindhoven
Nederland

Postadres

Postbus 7154
5605JD Eindhoven
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten