arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Busch B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Agri-Food
Energie
High Tech (HTSM)
Olie & Gas

Busch Vacuum Solutions is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Het assortiment bestaat uit vacuüm- en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen.

De Nederlandse vestiging, Busch B.V. is gevestigd in Woerden. Het richt zich op het aanbieden van vacuüm oplossingen. Dit omvat de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen voor alle industrieën, en het onderhouden, reviseren en repareren van deze producten.

Aangezien elke vacuümtoepassing weer zijn eigen kenmerken heeft, is het belangrijk dat de juiste oplossing wordt gekozen voor het proces. Met 69 ondernemingen in 45 landen is Busch dan ook in staat om zijn klanten overal ter wereld adequaat te adviseren en te ondersteunen. Wereldwijd werken er 3800 mensen voor Busch. Het hoofdkantoor van het familiebedrijf is gevestigd in Maulburg, Duitsland. Er zijn 8 productielocaties in Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Groot-Brittannië, India, China, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Dankzij constante doorontwikkelingen in de onderzoeks- en ontwikkelingscentra zijn de pompen van Busch optimaal efficiënt en zeer betrouwbaar.

Adres

Busch B.V.
Pompmolenlaan 2
3447GK Woerden
Nederland

Postadres

Postbus 2091
3440DB Woerden
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten