arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Busch B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Agri-Food
Energie

Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm- en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen. Aangezien elke vacuümtoepassing weer zijn eigen kenmerken heeft, is het belangrijk dat de juiste oplossing wordt gekozen voor het proces. Met 63 dochterondernemingen in 43 landen zijn wij dan ook in staat om onze klanten overal ter wereld adequaat te adviseren en te ondersteunen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Maulburg (Duitsland), waar ook onze grootste productielocatie zich bevindt. Daarnaast heeft Busch fabrieken in Zwitserland, Groot-Brittannië, Tsjechië, Korea en de Verenigde Staten. Busch is een familiebedrijf dat wordt gerund door de familie Busch.
De Nederlandse vestiging, Busch B.V. is gevestigd in Woerden en richt zich op de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en het onderhouden, reviseren en repareren van deze producten.

Adres

Busch B.V.
Pompmolenlaan 2
3447 GK WOERDEN
Nederland

Postadres

Postbus 2091
3440 DB WOERDEN
Nederland

Bezoek de website
Sluiten