arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Delta Technics Engineering B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Agri-Food
Bebouwde Omgeving
Tuinbouw

Kennis is de kracht die bij ons hoort als deler. Zodat meerwaarde zich vertaalt in adviezen voor klanten van onze klant. Koeltechnisch denken biedt warme uitdagingen. Dus is het vinden van de muziek in techniek altijd zichtbaar in ons werk. Uitgedaagd worden voor koud – warm combinaties. Zodat het zoeken naar de juiste oplossing slechts een kwestie van tijd is.

Bij Delta Technics werken wij met een heldere visie aan een nieuwe manier van zaken doen in de technische branche. Wij warmen ons echt aan bewaartechnologie.

Onze klanten zijn installateurs: fantastische bedrijven die hun klanten optimaal willen bedienen. Wij koesteren die klanten net zoals zij dat doen. Dit betekent dat wij met gevoel en oprechtheid onze kennis inzetten voor de opdracht die de installateur heeft gekregen. Onze klant heeft vertrouwen dat wij de klus met de juiste oplossing uitvoeren. Dat vertrouwen, dat is de basis van ons bedrijf. Onze toegevoegde waarde delen wij met u. Zichtbaar in oplossingen, merkbaar in onze adviezen.

Adres

Delta Technics Engineering B.V.
Konijnenberg 53
4825BC Breda
Nederland

Postadres

Konijnenberg 53
4825BC Breda
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten