arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

DKMS B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
High Tech (HTSM)
Life Sciences & Health

De Koningh Advanced Technology (DKAT) werkt voornamelijk in opdracht van derden. DKAT is een kleinschalig, flexibel en klantgericht bedrijf. DKAT staat voor fijnmechanische en mechatronische expertise en nauwkeurigheid. Je product wordt in de gewenste oplage geproduceerd, gemonteerd, getest, verpakt en verzonden volgens een gecertificeerd proces. Tijdens de assemblage voeren we verschillende functionele tests uit om de kwaliteit van het product te garanderen. Indien nodig worden je producten in een cleanroom verpakt.

Dit proces is vastgelegd in het ERP-systeem waardoor een constante kwaliteit gewaarborgd wordt. We kunnen mede dankzij dit systeem de complete supply chain managen waardoor de producten op tijd geleverd kunnen worden. DKAT bouwt in opdracht hightech mechatronische instrumenten, onderdelen, modules en systemen voor Nederlandse machinebouwers, laboratoria en andere klanten. We beschikken over een productiefaciliteit voor fijnmechanica en mechatronica. Daarnaast zijn er assemblage- en verpakkingsruimtes.

Onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 13485 en ISO-9001 norm. Wij verpanen ook producten voor derden, dus ook voor fijnmechanisch draai- en freeswerk kun je bij DKAT terecht. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om enkel stuks of grotere series.

Adres

DKMS B.V.
Simon Stevinweg 48
6827 BT ARNHEM
Nederland

Postadres

Postbus 2124
6802 CC ARNHEM
Nederland

Bezoek de website
Sluiten