arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Hiflex Automatiseringstechniek B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Logistiek
Scheepsbouw
Bebouwde Omgeving
Energie
Agri-Food
High Tech (HTSM)
ICT

Hiflex Automatiseringstechniek B.V. is een (Hi)flexibele leverancier op het gebied van de industriële automatisering met een compleet leveringsprogramma. STERK IN SUPPORT is de kern van ons bedrijf. Een goede en betrouwbare ondersteuning is erg belangrijk voor onze klanten en is verankerd in het fundament van ons bedrijf.

Hiflex is de Nederlandse importeur van: Hitachi (frequentieregelaars, PLC’s en Remote I/O), Exor (bedienpanelen/HMI’s en industriële PC’s), Invertek (frequentieregelaars), Reliance (SCADA), Motortronics (softstarters), SENECA (signaalomvormers en Remote I/O) en Wöhrle (voedingen).

Daarnaast is Hiflex een Preferred Partner van Mitsubishi Electric frequentieregelaars, PLC’s, Remote I/O, SERVO en HMI’s.

Adres

Hiflex Automatiseringstechniek B.V.
Wolweverstraat 22
2984CD Ridderkerk
Nederland

Postadres

Postbus 4070
2980GB Ridderkerk
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten

FME.nl is vernieuwd

De artikelen, diensten en publicaties in Mijn FME zijn verplaatst naar 'Kennis & Advies' in de navigatiebalk. Bovendien hebben we de indeling verbeterd. Al jouw waardevolle tools zoals de beloningsbenchmark, het Cao Platform en onze dashboards zijn nog steeds via het Mijn FME menu toegankelijk.