arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Hurkmans Plaatwerk B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Materials
Bebouwde Omgeving

Hurkmans Plaatwerk BV, ook bekend onder de naam HPL, is producent en ontwikkelaar van plaatwerk producten. Wij opereren voornamelijk op het gebied van elektrificatie en datavoorziening. In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel vakkennis opgedaan. Door deze te combineren met de meest geavanceerde productietechnieken, zijn wij uitstekend in staat u van dienst te zijn. Geen situatie is ons onbekend.

Als producent van elektrotechnische producten zijn wij ons bewust van, en werken wij uitsluitend volgens de geldende CE normen. Het spreekt voor zich dat al onze producten grondig getest en gekeurd worden. Afgemonteerde artikelen worden voorzien van een uniek testnummer, zodat ook u kunt rekenen op kwaliteit.

Om zeker te zijn van een lange levensduur, maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige grondstoffen en producten. Hierbij verliezen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog en kiezen we voor recyclebare, duurzame en brandveilige materialen. Hiernaast is ons personeel zeer vakkundig en in staat de lastigste taken te volbrengen. Wij houden van een uitdaging, wat ons in staat stelt voortdurend te zoeken naar nieuwe oplossingen en technieken.

Adres

Hurkmans Plaatwerk B.V.
Trentstraat 22
5741ST Beek en Donk
Nederland

Postadres

Trentstraat 22
5741ST Beek en Donk
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten