arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Malvern Panalytical B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Chemie
High Tech (HTSM)
Life Sciences & Health

Malvern Panalytical-technologieën worden gebruikt door wetenschappers en technici in een breed scala aan sectoren en organisaties om uitdagingen het hoofd te bieden met betrekking tot het maximaliseren van productiviteit, het ontwikkelen van producten van betere kwaliteit en deze producten sneller op de markt te krijgen. Onze missie is het creëren van superieure, klantgerichte oplossingen en services met een tastbare economische impact door middel van chemische, fysieke en structurele analyse van materialen.

Ondersteund door uitgebreide kennis van de branche en technische expertise, helpen Malvern Panalytical-instrumenten gebruikers om beter inzicht te krijgen in een breed scala aan materialen, van proteïnen en polymeren tot metalen en bouwmaterialen. Onze technologieën maken het mogelijk om parameters te meten zoals deeltjesgrootte, -afmetingen en -zetapotentiaal, biomoleculaire interacties en stabiliteit, reologische eigenschappen, elementaire concentraties en kristallografische structuur. Uiterst betrouwbare en robuuste karakterisering van deze eigenschappen is essentieel voor het voorspellen hoe een product zich zal gedragen tijdens het gebruik, om de performance te optimaliseren en om manufacturing excellence te bereiken.

Malvern Panalytical heeft wereldwijd meer dan 2000 mensen in dienst. Met R&D- en productiefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa en China en wereldwijde aanwezigheid voor verkoop en service, leveren wij een ongeëvenaard niveau van klantenondersteuning.
Het hoofdkwartier bevindt zich in Almelo. De toelever- en ontwikkelcentra zijn onder andere gehuisvest in Almelo (röntgenapparatuur) en Eindhoven (röntgenbuizen).

Adres

Malvern Panalytical B.V.
Lelyweg 1
7602EA Almelo
Nederland

Postadres

Postbus 13
7600AA Almelo
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten