arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Rosval Production & Development B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Bebouwde Omgeving
Agri-Food

Dé grootkeukenproducent voor de topgastronomie

Al ruim 45 jaar geleden werd het eerste Rosval grootkeukenfornuis voor de horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeukenproducent voor de topgastronomie in de horeca en hotellerie.

Joow behoefte en wensen gecombineerd met onze jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakte grootkeuken. Al sinds de eerste grootkeuken loopt Rosval voorop in de ontwikkeling, productie, levering en installatie van roestvrijstaal (RVS) producten voor de grootkeukentechniek. Met onze passie voor grootkeukens leveren wij maatwerk en kwaliteit.

Rosval richt zich op het midden en hoog segment in de horeca. Wij plaatsen grootkeukens bij restaurants, hotels, strandpaviljoens, patisseriën, traiteurs, bedrijfsrestaurants, slagerijen en instellingen. Onze productrange bestaat o.a. uit: fornuizen, koelwerkbanken met rubberloze lades en deuren, de Rosval Easy-Cooling® en de Rosval Fryer, dé frituur met een volledig geautomatiseerd oliefilter systeem.  Daarnaast maken we ook barren en Live Cooking buffetten.

Adres

Rosval Production & Development B.V.
Fabrieksweg 42
5683PP Best
Nederland

Postadres

Fabrieksweg 42
5683PP Best
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten