arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

RR Mechatronics Manufacturing B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
High Tech (HTSM)
Life Sciences & Health

R&R Mechtronics is gepassioneerd door de uitvinding en ontwikkeling van zeer nauwkeurige analytische instrumenten. R&R Mechatronics - opgericht in Nederland in 1986 - richt zich op medische analyse laboratoriuminstrumenten. Wij bedienen IVD-laboratoriumklanten en OEM-partners over de hele wereld.

Al meer dan 25 jaar geloven we in de exponentiële kracht van technologische vooruitgang. Onze prioriteit is het verbeteren van de diagnose- en onderzoeksactiviteiten van onze klanten. Hierdoor kunnen ze hun patiënten beter behandelen. Onze toewijding aan innovatie komt tot uiting in het feit dat meer dan een op de vier van onze medewerkers in R&D werkt en ook onderzoek doet naar oplossingen buiten het IVD-veld.

Wij maken apparatuur waarmee ziekenhuis- en onderzoekslaboratoria metingen uitvoeren aan bloed. Gespecialiseerde instrumenten worden gebruikt door laboratoria voor ondersteuning van de diagnose van bloedziekten en ook voor wetenschappelijk onderzoek. De apparatuur wordt ook ingezet in onderzoeken naar medicijnen voor de behandeling van bloedziekten.

Adres

RR Mechatronics Manufacturing B.V.
De Corantijn 13
1689AN Zwaag
Nederland

Postadres

De Corantijn 13
1689AN Zwaag
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten